Referenties

Klanten aan het woord

Monica Franke, eigenaar MantelMaatje

“Ik was op zoek naar een tekstschrijver voor mijn website. Mijn oog viel gelijk op de site van Linda Welther. Na een fijn gesprek heeft zij voor mij een uitstekende tekst geschreven die precies paste bij mijn wensen. Dankjewel Linda, mijn complimenten.”

Monica Franke, eigenaar MantelMaatje

Jeroen Ogier, eigenaar De Talentwekker

“Tekstschrijver @lindawelther heeft een quick scan gedaan van mijn #website. Geweldige tips gekregen. Ik kan aan de slag!”

– Jeroen Ogier, eigenaar De Talentwekker

Jolande Vos, Wijn & Spijs adviseur, Freelance bladenmaker, vinoloog

“Tijdens een netwerkbijeenkomst van Vrouw&Busyness Groene Hart kwam Linda op mijn pad. Ze hield een korte presentatie over SEO-teksten op websites, haar specialiteit. Vervolgens heeft zij de homepage van mijn nieuwe website www.beproefd.nl onder handen genomen. Dit was een echte eye-opener voor mij. Want behalve dat ze je tekst herschrijft, geeft ze ook aan op welke woorden je speciaal moet letten om beter gevonden te worden. Linda werkt zeer consciëntieus en professioneel met veel extra service. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen die zijn/haar website beter gevonden wil laten worden!”

Jolande Vos, Wijn & Spijs adviseur, Freelance bladenmaker, vinoloog

Jeanine Vermeulen, geestelijk begeleider

“In het contact met Linda heb ik haar als een rustige, en prettige vrouw leren kennen die goed kan luisteren. Zij zet de puntjes op de i in haar teksten en schreef voor mij een foldertekst over het Levenswensen document. Voor haar zijn de punten en komma’s op de goede plek een must voor leesbaarheid. Zo maakt ze er graag een punt van om inhoudelijk door te vragen om achter de diepere betekenis van een verhaal te komen. Met deze vaardigheden interviewde ze mij voor het tijdschrift voor Geestelijk verzorgers Tussentijds, dat in maart 2014 uitkwam.”

– Jeanine Vermeulen, geestelijk begeleider 

Benedit Kool, coach

“@lindawelther dank je wel voor je #seo. Nr 4 in google onder #coach #Rotterdam” – 2 jan. 2014 12:53

“Linda kwam op mijn pad via een studiegenoot. Linda heeft mijn teksten op de website bekeken op vindbaarheid (SEO), inhoud en vorm. Dit heeft als resultaat dat ik nu veel beter vindbaar ben in Google en mijn teksten spreken een breder publiek aan. Linda heeft een prettige, betrokken en professionele manier van werken met veel respect naar de klant toe. Linda begreep heel snel waar het over ging in mijn business waardoor ik goede feedback en tips heb ontvangen. Ik heb de samenwerking met Linda als heel prettig ervaren. Als je op zoek bent naar een tekstschrijver of iemand die je webteksten nakijkt op vindbaarheid, inhoud en vorm kan ik je Linda van harte aanbevelen.”

Benedit Kool, coach

Peter van Duijsen, directeur Simulation Research

“We were introduced to Linda when we needed an article for a Dutch Technical Magazine. Especially the translation of the technical content in clearly written Dutch sentences was very important to us. From that moment on, Linda is writing and directing our new technical and non-technical texts. Having Linda joining your team, success is as good as guaranteed!”

Peter van Duijsen, directeur Simulation Research

Paula Goossens, psycholoog

“Linda is serieus en een harde werker. Ze is zeer betrokken en heeft een grote liefde voor haar vak. Dus als je – in welke vorm dan ook – een tekst nodig hebt, wend je tot Linda. Dan komt het dik in orde.”

Paula Goossens, psycholoog

Belangstelling voor SEO-tips en andere schrijftips?

Schrijf je hier in!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!