Over Linda Welther

Tekstschrijver Linda Welther - Alphen a/d Rijn

Van jongs af ben ik al met schrijven en taal bezig. Ik studeerde Nederlands aan de Rijksuniversiteit Leiden. Ik werkte als journalist voor publieks- en vakbladen. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd als webtekstschrijver.

Ben jij mijn klant?

Mijn klanten zijn vooral mensen uit het mkb. Mensen die hard werken om van hun bedrijf een succes te maken, en die graag ‘bijzaken’ als persberichten, zoekwoordenoptimalisatie, blogs of folderteksten uitbesteden.

De lezer prikkelen

Mijn kracht ligt in mijn inlevingsvermogen. Ik leef mij in in jou, en in jouw klant. Want je website kan nog zulke trefzekere zoekwoorden bevatten, als je bezoekers niet geprikkeld raken door je tekst, zijn ze zo weer weg. Je folder kan heel deskundig zijn opgezet; als hij onleesbaar is, belandt hij bij het oud papier. Mijn uitdaging is om steeds de juiste woorden te vinden waarmee de lezer geprikkeld raakt om tot het einde toe door te lezen.

Pietje precies

Je vindt in mij een betrouwbare partner, om niet te zeggen een pietje precies. Ik doe wat ik beloofd heb en werk voor mijn klanten net zo lang door tot alle woorden op hun plek staan. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben erkend Pluslid bij beroepsorganisatie Tekstnet.

Mijn specialismen

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Belangstelling voor SEO-tips en andere schrijftips?

Schrijf je hier in!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!